Prijzen

Onderstaand vindt u de tarieven voor het huren van een eendje.

Periode: Hele dag
Prijs per eend: € 130,-
Prijs per Mustang: € 495,-

Periode: Twee dagen
Prijs per eend: € 225,-

We verhuren de eenden niet voor een halve dag, wel hebben we een speciaal avond arrangement. Dit omdat de eendjes op die manier gebruikt kunnen worden voor examen gala’s. Voor dergelijke evenementen huurt u een eend voor € 75,-.
Onze Mustang(s) dienen aan het einde van elke dag terug te zijn. 

U kunt eenvoudig online reserveren: selecteer de gewenste dag en vul uw gegevens in.

Voorwaarden Eendjes

Het tijdstip van ophalen en retourneren geschiedt in onderling overleg. Alvorens met een eendje op pad te gaan krijgt u van ons uitleg over de auto. Bij het ophalen van de eend wordt er gevraagd naar een borg, dit kan in de vorm van uw auto bij ons achterlaten of een contante borg van € 500,-. Bij terugkeer worden de huur en eventuele andere kosten met de borg verrekend. In de week voorafgaand aan de huur ontvangt u de factuur. Deze dient bij afhalen per overboeking voldaan te zijn. De eend heeft bij aflevering een volle tank en dient ook zo weer ingeleverd te worden. Onze eenden worden getankt met Euro 98 benzine. Indien bij inleveren de huurder in gebreke is gebleven worden er € 5,- handelingskosten en bijkomende benzinekosten in rekening gebracht. Dit bedrag kan zo nodig ook verrekend worden met de borg.

Eigen risico is altijd € 500,- en kan niet afgekocht worden. In het geval van schade dient dit bedrag bij inlevering van de eend betaald te worden. Verrekening zal achteraf plaatsvinden aan de hand van rekeningen voor herstel. Indien teveel is betaald zal het resterende bedrag gerestitueerd worden.

Bij annulering van de (mondelinge) huurovereenkomst binnen 72 uur van de afgesproken huurdatum zal de reservering in rekening gebracht worden. In andere gevallen zal bij geldende redenen in overleg een nieuwe datum afgesproken worden of een tegoedbon worden uitgeschreven. De minimale leeftijd van de bestuurder is 24 jaar en deze dient tevens aantoonbaar minimaal 4 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er mogen maximaal 4 personen per eend vervoerd worden.

Voor arrangementen gelden afwijkende prijzen. Specifieke wensen zijn bespreekbaar. Neem voor vragen contact met ons op.

Voorwaarden Ford Mustang

Het tijdstip van ophalen en retourneren geschiedt in onderling overleg. Alvorens met een Mustang op pad te gaan krijgt u van ons uitleg over de auto. Bij het ophalen van de Mustang wordt er gevraagd naar een borg, dit kan in de vorm van uw auto bij ons achterlaten of een contante borg van € 1000,-. Bij terugkeer worden de huur en eventuele andere kosten met de borg verrekend. In de week voorafgaand aan de huur ontvangt u de factuur. Deze dient bij afhalen per overboeking voldaan te zijn. De Mustang heeft bij aflevering een volle tank en dient ook zo weer ingeleverd te worden. Onze Mustang(s) worden getankt met Euro 98 benzine. Indien bij inleveren de huurder in gebreke is gebleven worden er € 5,- handelingskosten en bijkomende benzinekosten in rekening gebracht. Dit bedrag kan zo nodig ook verrekend worden met de borg.

Eigen risico bij onze Mustang is altijd € 1500,- en kan niet afgekocht worden. In het geval van schade dient dit bedrag bij inlevering van de Mustang betaald te worden. Verrekening zal achteraf plaatsvinden aan de hand van rekeningen voor herstel. Indien teveel is betaald zal het resterende bedrag gerestitueerd worden.

Bij annulering van de (mondelinge) huurovereenkomst binnen 72 uur van de afgesproken huurdatum zal de reservering in rekening gebracht worden. In andere gevallen zal bij geldende redenen in overleg een nieuwe datum afgesproken worden of een tegoedbon worden uitgeschreven. De minimale leeftijd van de bestuurder is 24 jaar en deze dient tevens aantoonbaar minimaal 4 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er mogen maximaal 4 personen per Mustang vervoerd worden.

Specifieke wensen zijn bespreekbaar. Neem voor vragen contact met ons op.