Prijzen

Onderstaand vindt u de tarieven voor het huren van een eendje.

Periode: Hele dag Prijs per eend: € 130,- Periode: Twee dagen Prijs per eend: € 225,- We verhuren de eenden niet voor een halve dag, wel hebben we een speciaal avond arrangement. Dit omdat de eendjes op die manier gebruikt kunnen worden voor examen gala’s. Voor dergelijke evenementen huurt u een eend voor € 75,-. 

U kunt eenvoudig online reserveren: selecteer de gewenste dag en vul uw gegevens in.

Geeft u Duckatti liever als cadeau? Bestel dan hier de Duckatti cadeaubon.

Voorwaarden Eendjes

Het tijdstip van ophalen geschiedt in onderling overleg. Wij zien de eendjes graag voor 18:00u terug. Mocht u iets langer willen genieten, dan mag het retourneren (na afstemming vooraf) ook tussen 19:00u en 19:30u. Toch nog andere wensen? Maak het ons dan kenbaar.

Alvorens met een eendje op pad te gaan krijgt u van ons uitleg over de auto. Bij het ophalen van de eend wordt er gevraagd naar een borg, dit kan in de vorm van uw auto bij ons achterlaten of een contante borg van € 500,-. Bij terugkeer worden de huur en eventuele andere kosten met de borg verrekend. In de week voorafgaand aan de huur ontvangt u de factuur. Deze dient bij afhalen per overboeking voldaan te zijn. De eend heeft bij aflevering een volle tank en dient ook zo weer ingeleverd te worden. Onze eenden worden getankt met Euro 98 benzine. Indien bij inleveren de huurder in gebreke is gebleven worden er € 5,- handelingskosten en bijkomende benzinekosten in rekening gebracht. Dit bedrag kan zo nodig ook verrekend worden met de borg.

Eigen risico is altijd € 500,- en kan niet afgekocht worden. In het geval van schade dient dit bedrag bij inlevering van de eend betaald te worden. Verrekening zal achteraf plaatsvinden aan de hand van rekeningen voor herstel. Indien teveel is betaald zal het resterende bedrag gerestitueerd worden.

Bij annulering van de (mondelinge) huurovereenkomst binnen 72 uur voor de afgesproken huurdatum zal de reservering volledig in rekening gebracht worden.
In andere gevallen zal bij geldende redenen in overleg een nieuwe datum afgesproken worden of een tegoedbon worden uitgeschreven. De minimale leeftijd van de bestuurder is 24 jaar en deze dient tevens aantoonbaar minimaal 4 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Er mogen maximaal 4 personen* per eend vervoerd worden.

* Bestaat uw gezin uit 3 kinderen dan zijn er wellicht mogelijkheden, afhankelijk van de leeftijd van uw kinderen. Wij nodigen u uit om even te bellen voor de mogelijkheden.

Voor arrangementen gelden afwijkende prijzen.

Specifieke wensen zijn bespreekbaar. Neem voor vragen contact met ons op.

Op pad met kinderen

Gaat u als gezin op pad? Gezellig! Onze eendjes beschikken standaard niet allemaal over gordels achterin. Wij adviseren u bij de eigenschappen van uw favoriete eendje te kijken of deze is voorzien van gordels. Geef daarnaast in het opmerkingen veld bij uw reservering aan dat u met kinderen op pad gaat en of u een kinderstoeltje/zitverhoger meebrengt (hiervoor dient u zelf zorg te dragen). Zo gaat u altijd goed voorbereid op pad met Duckatti.