Duckatti klassieker eendenpoel

Met gepaste trots stellen onze klassiekers zich aan u voor in deze Duckatti klassieker eendenpoel. Op dit moment beschikken wij over 7 eenden, maar het is niet ondenkbaar dat onze klassiekerfamilie in de nabije toekomst nog wat verder uitgebreid zal worden. Elke eend is uniek. Bij uw reservering kunt u uw persoonlijke voorkeur opgeven. Wij zullen daar zoveel als mogelijk rekening mee houden.

Geeft u Duckatti liever cadeau? Bestel onze cadeaubon en maak iemand blij met een dagje uit met een van onze eendjes! Ontmoet onze eendenpoel

Maak kennis met onze eenden

“Bijoux”

Duckatti 2cv Bijoux

Bijoux valt op met haar felblauwe kleur. Haar blik is zeer expressief door de vierkante koplampen. Tel daar haar zwart fluwelen bekleding bij op en voila: Bijoux!

De chique dame uit onze eendenpoel.

Kleur: Blue Tropique
Geboortedatum: 15-05-1984
Lust graag: Benzine, Euro 98
Gordels achterin: Nee

“Domenique”

Duckatti 2cv Domenique

De persoonlijke favoriet van onze zoon. En daarom naar hem vernoemd.

Deze eend heeft een zeer mooie klassieke uitstraling omdat zijn mooie grijze kleur gecombineerd is met een bruin dak.
Retro ten top!

Kleur: Grijs
Geboortedatum: 15-04-1986
Lust graag: Benzine, Euro 98
Gordels achterin: Ja, heupgordels

“Sjakie”

Mijn persoonlijke favoriet uit onze eendenfamilie! “Sjakie” is vernoemd naar het gelijk- namige personage uit Flodder, die ook met een groene eend rondreed.

Dit eendje is een zogenaamde “Sausss ente”. In 1987 kwam dit knalgroene model in Duitsland op de markt als speciaal actie model. Vanaf dat moment waren de motortjes namelijk aangepast om op loodvrije benzine te rijden.

Dit bijzondere eendje is er voor ons absoluut eentje om te koesteren!

Kleur: Groen
Geboortedatum: 30-07-1987
Lust graag: Benzine, Euro 98
Gordels achterin: Ja, heupgordels

“Lieke”

Duckatti 2cv Lieke

Lieke is een schattig eendje met een bijzondere achtergrond. Zij heeft lange tijd bij heel lieve mensen gewoond en is daar altijd goed verzorgd.
Dit is goed te zien, ze ziet er stralend uit en verkeert in zeer goede conditie. Wij zijn dankbaar dat wij dit eendje een nieuw thuis hebben mogen geven.

Haar naam heeft ze van de oorspronkelijke eigenaar meegekregen toen ze naar ons kwam. Gezien de bijzondere betekenis zullen wij deze zeker in ere houden! Lieke staat klaar om mooie nieuwe avonturen aan te gaan.

Kleur: Wit
Geboortedatum: 27-02-1990
Lust graag: Benzine, Euro 98
Gordels achterin: Ja, heupgordels

“Claire”

Dit eendje oogt bijzonder lieflijk met haar frisse zacht gele kleur.

Ze trekt er graag op uit! Door haar extra grote kofferklep is dit eendje bij uitstek geschikt voor wat extra bagage of bijvoor- beeld een (inklapbare) rolstoel.

Kleur: Jaune Rialto,
oftewel zacht geel
Geboortedatum: 22-06-1987
Lust graag: Benzine, Euro 98
Gordels achterin: Nee

“Celeste”

Met dit lavendelblauwe eendje waan je je in de Franse Provence. Voor het ultieme Frankrijk in Nederland gevoel kies je dit eendje. Daar krijg je geen spijt van oftewel “Je ne regrette rien!”

Kleur: Blue Celeste,
oftewel lavendelblauw
Geboortedatum: 01-07-1985
Lust graag: Benzine, Euro 98

Gordels achterin: Ja, driepunts gordels (geschikt voor kinderstoeltjes)

“Charlotte-Sophie”

Duckatti 2cv Charlotte Sophie

Deze felrode eend straalt! Wat een beauty. Zij was onze allereerste aanwinst in de eenenpoel, we waren meteen weg van haar toen we haar ontmoette.
Ze is vernoemd naar onze dochter, die ook meteen verliefd was op deze eend. Eend Charlotte-Sophie rijdt als een zonnetje en staat altijd te popelen om op pad te gaan.

Kleur: Rood
Geboortedatum: 29-10-1987
Lust graag: Benzine, Euro 98
Gordels achterin: Ja, heupgordels

Vreemde, klassieke eenden in de bijt

Wat is er mooier dan op een zonnige dag te kunnen rondtoeren in een gave cabrio.
Voel de wind door je haren en vergeet de wereld om je heen!
Deze Ford Mustang zorgt voor deze beleving.
Het ultieme rijgenot en gevoel van vrijheid zorgen voor onvergetelijke momenten, keer op keer.

Bouwjaar van deze Ford Mustang cabriolet is 1965.
De fraaie springtime yellow kleur combineert zeer mooi met het donkere interieur.
Dit maakt dat deze auto, ondanks zijn respectabele leeftijd een genot is om mee te rijden en goed in het hedendaagse verkeer mee kan.

Hoe leuk onze Duckatti klassieker eendenpoel ook is, het is natuurlijk altijd denkbaar dat u op zoek bent naar een ander mooi voertuig. Wij hebben een wisselende collectie klassieke voertuigen, deze worden echter enkel met chauffeur verhuurd, in tegenstelling tot onze eenden. Zie voor een impressie van deze voertuigen www.houbenclassiccars.nl en neem contact op voor de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar iets ludieks? Voor gala’s beschikken wij ook over een botsauto. De botsauto is geschikt voor maximaal 2 personen. De huurprijs bedraagt € 65,-. Voor verdere vragen of voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Duckatti botsauto