Duckatti klassieker arrangementen en routes

Routes

Noord Limburg: de Peel, de Maasduinen, asperges, blauwe bessen, talrijke terrasjes, uitgestrekte rozenvelden en zoveel meer… Ontdek met onze Duckatti klassieker arrangementen het mooie landschap dat Noord Limburg rijk is. Geniet van al het moois en lekkers dat onze streek te bieden heeft. Dit kan op eigen gelegenheid, maar ook met gebruikmaking van onze uitgezette routes. Onze klassiekers zijn standaard voorzien van een map met routes, bezienswaardigheden en nuttige informatie.

Picknick arrangement

Uw dagje uit met de eend of Mustang kan desgewenst aangevuld worden met een picknick. Kiest u voor dit arrangement dan krijgt u een rijkgevulde picknickmand mee op pad. Het enige wat u hoeft te doen is de auto op een mooi plekje te parkeren, het meegeleverde picknickkleed neer te leggen en daarna vooral… te genieten! Van uw picknick, de klassieker, de omgeving, van elkaar en ga zo maar door.

Do we need to say more?

De prijs voor het picknick arrangement bedraagt € 17,50 p.p. en komt bovenop de huurprijs van de eend of Mustang zelf. Het picknick arrangement is te reserveren vanaf 2 personen. Informeer van tevoren naar beschikbaarheid van dit Duckatti klassieker arrangement. Eventuele wensen kunt u tevoren doorgeven bijvoorbeeld in het opmerkingenveld bij uw online reservering.

Superhelden-Tour - Dagje Horst aan de Maas

superheldentour Dagje Horst aan de MaasWist jij dat elk kerkdorp van de gemeente Horst aan de Maas een andere superheld aan het hoofd heeft staan?
De superhelden-tour voert jullie in onze klassieke eendjes langs al deze kerkdorpen van Horst aan de Maas én haar superhelden.

Op basis van GPS kunnen er verschillende vragen, opdrachten en spellen gedaan worden.
Weet jij zoveel mogelijk punten te scoren? Wie weet wordt je zelf dan ook een échte superheld!

Voor deze activiteit downloaden jullie een app op een eigen telefoon of tablet.
Scan de QR-code en start het spel! De kids zijn geheid 4 uur zoet met alle vragen, spellen en opdrachten.

Om het helemaal compleet te maken ontvang je ook nog eens van elke superheld een kleurplaat!
Dus, gaan jullie jezelf als superheld bewijzen tijdens deze superhelden-tour? Reserveer, scan de code en speel!

De prijs voor de superhelden tour bedraagt € 145,- per eendje en is online te reserveren!

Duckatti klassieker meets and eats Bites Safari

Huur uw klassieker in combinatie met de Bites Safari. De Bites Safari is een geweldig leuk en vooral smakelijk initiatief van Culinair Creatief Catering & Events en Hoeve de Boogaard. Er is een prachtige route uitgezet met allerlei bezienswaardigheden, waarbij de deelnemers op een aantal plekken een
to-go gerecht ontvangen, die ze in de auto op kunnen eten om daarna hun tocht te vervolgen. Dit arrangement staat garant voor een mooie en smakelijke route en bovenal een middag gezellig samen veilig erop uit! Check voor meer informatie www.bitessafari.nl/deelnemen

Dit arrangement kan uitsluitend via Bites Safari geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

Bitesafari