Routes en arrangementen

Routes

Noord Limburg: de Peel, de Maasduinen, asperges, blauwe bessen, talrijke terrasjes, uitgestrekte rozenvelden en zoveel meer… Ontdek het mooie landschap dat Noord Limburg rijk is. Geniet van al het moois en lekkers dat onze streek te bieden heeft. Dit kan op eigen gelegenheid, maar ook met gebruikmaking van onze uitgezette routes. Onze eenden zijn standaard voorzien van een map met routes, bezienswaardigheden en nuttige informatie.

Picknick arrangement

Uw dagje uit met de eend kan desgewenst aangevuld worden met een picknick. Kiest u voor dit arrangement dan krijgt u een rijkgevulde picknickmand mee op pad. Het enige wat u hoeft te doen is de auto op een mooi plekje te parkeren, het meegeleverde picknickkleed neer te leggen en daarna vooral… te genieten! Van uw picknick, de auto, de omgeving, van elkaar en ga zo maar door.

Do we need to say more?

De prijs voor het picknick arrangement bedraagt € 17,50 p.p. en komt bovenop de huurprijs van de eend zelf. Dit arrangement is boekbaar vanaf 2 personen. Informeer tevoren naar beschikbaarheid van dit arrangement. Eventuele wensen kunt u tevoren doorgeven bijvoorbeeld in het opmerkingenveld bij uw online reservering.

Duckatti meets and eats Bites Safari

Huur uw eendje in combinatie met de Bites Safari. De Bites Safari is een geweldig leuk en vooral smakelijk initiatief van Culinair Creatief Catering & Events en Hoeve de Boogaard. Er is een prachtige route uitgezet met allerlei bezienswaardigheden, waarbij de deelnemers op een aantal plekken een to go gerecht ontvangen, die ze in de auto op kunnen eten om daarna hun tocht te vervolgen. Dit arrangement staat garant voor een mooie en smakelijke route en bovenal een middag gezellig samen veilig erop uit! Check voor meer informatie www.bitessafari.nl/deelnemen

Dit arrangement kan uitsluitend via Bites Safari geboekt worden op basis van beschikbaarheid.

Bitesafari