De eend, wat een klassieker!

In een ver verleden in Frankrijk ontworpen met de gedachte dat er behoefte was aan een praktisch autootje. Er moesten 4 personen en 50 kg aardappelen mee vervoerd kunnen worden. De auto moest hierbij zo comfortabel zijn dat eieren in een mand niet zouden breken wanneer de auto over een stuk omgeploegd land zou rijden: een boerin moest ermee naar de markt kunnen rijden. De Fransen waren met andere woorden op zoek naar “4 roues sous 1 parapluie” (4 wielen onder een paraplu). Het moge duidelijk zijn: Het uiterlijk van de wagen werd niet belangrijk geacht. Terwijl het uiterlijk van dit icoon juist zo ontzettend veel charme en karakter geeft aan de eend. Zo is de Duckatti klassieker en hét icoon, de eend ontstaan.

Mijn naam is Viviènne Houben-Poulissen. Met mijn echtgenoot Guido deel ik de passie voor mooie klassieke auto’s. Een hobby die voor Guido al enkele jaren geleden is uitgegroeid tot werk.
Zijn onderneming “Houben Classic Cars” heeft zich toegelegd op de verkoop en het onderhoud van klassiekers, met name Ford Mustang en Volkswagen uit de jaren `60. Op verzoek worden deze auto’s wel eens ingezet voor bruiloften, gala’s en dergelijke. Dat laatste heeft bij ons het besef gebracht dat er veel mensen zijn die het leuk vinden om eens een dagje of tijdens een speciale gelegenheid met een leuk autootje te rijden. Gewoonweg om even te onthaasten en te genieten.

Van daaruit is “Duckatti” ontstaan. Duckatti verhuurt eendjes voor diverse gelegenheden. Daarbij denken wij graag met u als klant mee voor een optimale ervaring die aansluit bij uw ideeën en wensen.

Bent u op zoek naar een leuke activiteit als invulling van het weekendje weg of die gezellige familie- of vriendendag? Of bent u diegene die een bedrijfsfeest, personeelsfeest of een klanten dag moet organiseren? Dan bent u bij Duckatti aan het juiste adres! Ook kunt u een dagje uit met Duckatti als cadeau doen!

Proef de sfeer van vervlogen tijden, stap in en ga op pad met een of meerdere van onze eendjes, in een streek die zich hier bij uitstek voor leent. Ontdek het mooie Noord Limburgse platteland en bezoek de leuke bezienswaardigheden die onze streek rijk is.

Verander voor even uw levensstijl en geniet… Of zoals de Fransen het zelf zeggen: “ce n’est pas une voiture, c’est un art de vivre!” (het is niet een auto, het is een levensstijl) Het is dit gevoel, deze beleving waar we u graag deelgenoot van willen maken.

×